MKB

U wilt voor uw bedrijf het pakket met de beste prijs/prestatie verhouding en een perfecte ondersteuning door uw software leverancier. In uw keuzeproces zal een aantal afwegingen een belangrijke rol spelen: “Kan het pakket optimaal op het bedrijf worden afgestemd, beschikt het over voldoende uitbreisdingsmogelijkheden en blijft het pakket actueel. Is het bovendien gebruikersvriendelijk?”

U wilt “Maatwerk”!

Dan heeft u met Finpak een zeer compleet en flexibel, modulair pakket. Via zogenaamde parameters kunt u het grote aantal standaardfuncties van Finpak afstemmen op de specifieke eisen en eigenschappen van uw bedrijf of instelling. bovendien is een koppeling met uw andere software relatief eenvoudig.

U wilt bij de tijd blijven!

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatisering en wetgeving en de steeds veranderende wensen van gebruikers vindt u direct terug in het actieve release beleid. Zo kunt u er zeker van zijn, dat uw pakket actueel blijft.

U wilt flexibiliteit!

Wanneer u de beschrijving van de verschillende opties per module nader bekijkt, wordt u direct duidelijk hoe doodacht, veelzijdig, effectief en bedrijfszeker Finpak geconcipieerd is en u aldus de mogelijkhied tot een zeer flexibele bedrijfsvoering biedt.
Zo worden bijvoorbeeld het grootboek en de subadministraties voortdurend op elkaar afgestemd. Er zijn logboekfaciliteiten den diverse interne volledigheidscontroles. U kunt onbeperkt in alle boekjaren gelijktijdig werken zonder een jaarafsluiting te hoeven maken. Finpak kent een bijzonder groot aantal standaardoverzichten en diverse zoek, verzamel, en afdrukmogelijkheden.
Lay-outs van orderformulieren en facturen zijn binnen het pakket op maat te maken.